Honnan rendelj figurát?

288.jpg

Bár az előző oldalon volt erről egy videóm, sajnos a pandémia hatása miatt már nagyon nem aktuális. Mivel számos „figurabeszerző helyet” megviselt a válság, ezért kénytelen volt lezúzni a rolót.

Ugyanakkor az új tagoknak/olvasóknak is segítséget szeretnék kínálni, hogy honnan érdemes figurát rendelni.

    

Elsőként nézzük a legnagyobb vesztest, ami nem más, mint a Nippon-yasan.

Az egyik legnépszerűbb oldal volt hazai rendelések tekintetében, se sajnos úgy néz ki ő is bedobja a törölközőt. Még ugyan működik az oldal, de már a postázások akadoznak, sokkal előbb kérik az előrendelt figurák után a pénzt. Így akinek van előrendelése, azt javaslom ne fizesse már ki. Új figurákat pedig ne rendeljen!

  

Ezután evezzünk nyugodtabb vizekre, és nézzük azokat a helyeket, amiket melegen ajánlok.

  

Elsőként a „régiségek” szerelmeseihez szólok:

  

Mandarake – Főként használt figurák vannak, és régiek, amit már sehol nem kapni. Ami azt jelenti, hogy vagy a csomagolása sérült, vagy a figura itt ott megkopott. Természetesen megfelelően leírják, hogy mi a „gond” a termékkel a Condition (állapot) részen. Bár csak kétszer rendeltem tőlük, de eddig nem csalódtam. Ma napig az egyik kedvenc figurám a tőlük hozott Pumpkin Scissors.

   

288 14439

  

Solarisjapan – Az új és régi dolgok mellett sok minden megtalálható itt. Ha régi/bontatlan figurát keresel ez a neked való oldal, de viszont készülj fel, hogy az árát meg kell fizenti. Én innen szereztem a Witchblade és pár Yugi figurámat.

   

29445 782377

  

Most pedig jöjjenek azok az oldalak, amik új, kifogástalan minőségben tudnak szállítani nektek a világjárvány ellenére:

   

AmiAmi – Egyedi, exkluzív figurákkal, ugyanakkor a Nendo piacot is lefoglalja. Postázás szempontjából több opció választható. Költségkímélés, illetve a gyorsaság szempontjából is. Én Nippon bedőlése után ezt favorizálom és a Nin-Nin-Game-et. (Én főként nendókat szoktam innen rendelni.)

   

Nin-Nin-Game – Hasonlóan az AmiAmihoz, ezt az oldalt is bátran ajánlom mindenkinek. Innen rendeltem meg újra azokat a termékeket, ami előrendelésbe voltak Nipponon. (Yourichi, Red-Eyes Black Dragon, Atemu) Postázás szempontjából ez is változatos és itt van lehetőség arra, hogy a havi rendelésedet összevárják, és egyben postáznak. Így tudsz spórolni a szállításon is.

 

1072419 2570550

 

Big in Japan – Bár ritkán rendelek tőlük, de hozza azt a minőséget, mint a fent említett kettő. Olykor már csak itt találok meg valamit, amit máshol elkapkodtak. Így hasznos oldal tud lenni.   

  

Két magyar oldalt még megemlítek a végén, akiknek, ha írtok olykor berendelik, amit kértek. És árban is nagyjából ugyanott lesztek, mintha külföldről hozatnátok. Ők nem mások, mint az Animeland és a Galaxydarkside.

   

Remélem mindenkinek tudtam segíteni. Jó rendelgetést!

  

2178620 2178622

A Szerzőről

Ranma

Ranma

"A mai fiatalság legnagyobb problémája az, hogy mindent kézhez kap, ezért semmi nem ösztönzi őket gondolkodásra..."
A Szerző cikkei

0 Hozzászólás

Chatbox

Bejegyzés írásához be kell jelentkeznie! Amennyiben még nem regisztrált az oldalra, ide kattintva megteheti.


 • tomyx20
  tomyx20  2 hete

  Még nem jutott rá időm, de tervbe van véve. Először a rövidebbeket fogom sorra keríteni (Fairy Tail: City Hero, Mashima Hero's), amiket ezúton is köszönök, hogy fordítasz.

 • KiraTheUltimate
  KiraTheUltimate  2 hete

  Jah, oké, azért köszönöm a "hozzájárulást" haha bár az és a Monster Soul utolsóként lesz elővéve, szval még évek kérdése :)
  Edens Zrrot is nézed / olvasod?

 • tomyx20
  tomyx20  2 hete

  KiraTheUltimate: Nem azért írtam, hogy ne fordítsd, csak hogy tudj róla. Meg hogy hasonló az ízlésünk.

 • KiraTheUltimate
  KiraTheUltimate  2 hete

  tomyx20: nem célom a népszerűsítése, vagy a szenzáció hajhászás, mint látható a most fordítottakat is alig szedik... de ez nem gátol, mert egyszerűen saját szórakozásra szeretném elkészíteni az összes művét és a kapcsolódó műveket, mindegyiket magas felbontású digitális kiadáshoz... és igen, ebbe beletartozik a Fairy Tail is pl, de ugye már azt is megcsinálták egyszer... úgy gondolom ezzel senki elől nem veszem el a népszerűséget, hisz már évek óta meg lett csinálva egyszer...
  de ez még a jövő zenéje, most elsőként azokat készítem, amikhez még nem volt magyar verzió.

 • tomyx20
  tomyx20  2 hete

  KiraTheUltimate: Én pár éve már lefordítottam Mashima Monster Hunter Orage mangáját.

 • KiraTheUltimate
  KiraTheUltimate  2 hete

  Kb 1 év múlva lenne rá időm, addig befejezem az összes Mashima mesterhez köthető mangát... xDD

 • Ranma
  Ranma  2 hete

  Nem hiszem, a mostani projektekre is alig van időm/időnk. Mind dolgozunk, és már 30+ felett vagyunk(egy kivétellel de ő is dolgozik)... szóval tényleg csak azt csináljuk, amit tényleg szeretünk... de már erre is sokszor alig van idő.

 • fantom222
  fantom222  2 hete

  A Mairimashita! Iruma-kun mangát nem akarjátok majd fordítani?

 • Ranma
  Ranma  3 hete

  Yu-gi-Oh Zexal is visszakerült! Már csak pár kisebb projekt elmaradás van...

 • Ranma
  Ranma  3 hete

  Nincs hír még róla, de nagy valószínűség szerint folytatódik majd egy új sorozattal. A kártyaeladásnak kell egy jó kis reklám.


Állapotfigyelő

Szavazás

Poll: Mi legyen a Souten no Ken befejezése után a fő prioritás?

Online

 • Vendégek: 2
 • Tagok: 1
 • Összes tag:194
 • Legújabb:H3ptrix
 • Legtöbb online:96
  Vendégek: 93 Tagok: 3 ekkor: 2021 április 25 vasárnap - 15:40:24