Visszatértünk...!

feednews01.jpg

Hosszabb karbantartás után visszatért oldalunk, hogy tovább folytassuk tevékenységünket. Az "új" oldallal kapcsolatban még sok dolog nincs kész, amiket a jövőben fogunk megcsinálni, valamint a külső kinézet is további ráncfelvarráson fog átesni. Ha bármivel kapcsolatban hibát észleltek az oldalon, azt kérjük jelezzétek felénk emailen, vagy a chatboxban.

Projektek: A projektek menüpontot a főmenü linkek között találjátok, ahol a lenyíló menüből kiválaszthatjátok az Aktív és Befejezett projekteket, valamint feltöltésre és bővítésre került a Tervezett projektek menüpont is. Az ezután megnyíló projekt lista még alapos átalakításon fog átesni, jelenleg nem sorrendben jelennek meg a projektek és a kinézete is változni fog. A projekt listából kiválasztva egy projektet juthattok el a projektlapra, majd onnan a letöltésekhez. Ez utóbbi kettő, az eddig megszokott módon csak regisztrált felhasználók számára érhető el.

Letöltések:
A videó letöltések és online videókon kívül, az összes manga és magyar felirat saját szerverre került át, így a jövőben könnyebben és gyorsabban letölthetitek őket, mint korábban.

Elmaradt projektek: Az oldalra minden saját projektünk visszakerült, de korábban elérhetők voltak olyan külsős munkák is, amelyeket egyelőre nem tettünk vissza. Ezek a jövőben természetesen vissza fognak kerülnek. Az alábbiak lennének ezek:

  • Goddamn
  • Riding Beam
  • The Kings Avatar Special
  • Virtua Fighter

Folyamatban lévő feltöltések: Yu-Gi-Oh – GX, Yu-Gi-Oh – Zexal, Yu-Gi-Oh – Arc-V

Online manga olvasás: 
Jelenleg nem rendelkezünk saját manga olvasóval, így a mangák online olvasására továbbra is a MangaDex fog szolgálni, amíg viszont az nem elérhető, addig az oldalon található manga olvasós linkek is inaktívak. 

   

És a legfontosabb! Mindenkinek újra kell regelnie!
 


További jó letöltögetést kívánunk! Ha valamit nem találtok, kérjetek segítséget! ;)

A Szerzőről

KiraTheUltimate

KiraTheUltimate

"Ne akarj túlbuzgón halált és igazságot osztani! A legbölcsebbek se látnak előre mindent."
A Szerző cikkeiA hír megtalálható itt: FeedTheGeek
https://feedthegeek.hu/hirek/visszatertunk.html